Rekrutacja
Gość
Podanie
1.Nick: Hanyu89
2.Wiek:14
3. Doświadczenia w komendach: znam naprawdę wiele komend i ciągle uczę się nowych
4.Na ile znasz WORLD EDIT i World QUARDA: wiem do czego służą ale nie potrawie ich używać
5.Od ilu już grasz na serwerze od około 2 edycji
6.Skype/ts: mój skype to Hanyu89 nie posiadam ts ponieważ słyszałam o jego działaniu wiele złych opinii
7.W jakich terminach będziesz mógł wchodzić na serwer: wchodzę codziennie rano i wieczorem potrawie tam siedzieć cały dzień wszystko przez te miłą atmosferę
8.Dlaczego to właśnie ty masz zostać Moderatorem/Budowniczym]:nikt nie lubi kiedy serwer jest pozbawiony administracji więc ki do stanę się jej członkinią będę mogła panować nad nieporządkiem i uspokajać graczy. Ponadto wiele osób zauważyło ,że próbuję powstrzymywać graczy od złego zachowania(przeklinania,wyzywania.) pozaty uważam że z moim kreatywnym myśleniem i ciekawą osobowością mogłabym jeszcze bardziej uleprzyć serwer. Potrawie także tworzyć ciekawe budowle i nie tylko.
9.Jaką rangę chcesz mieć na serwerze [Moderator,Budowniczy]:proszę o sumienne ocenienie i danie mi takiej rangi na jaką zasługuję
przepraszam ,że tak się rozpisałam i dziękuje za czas poświęcony na sprawdzenie mojego podania ;D.