Rekrutacja Na Moderatora/Budowniczego

Rekrutacja

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

Ogłoszenie

Witaj na naszym nowym forum :) Na stronie znajdziesz -Podania -Skargi -Pomysły na serwer IP serwera diaxcraft To: mad.owncraft.pl:7825 lub

#1 2013-08-14 08:51:27

Hania

Gość

podanie

Podanie

1.Nick: Hanyu89

2.Wiek:14

3. Doświadczenia w komendach: znam naprawdę wiele komend i ciągle uczę się nowych

4.Na ile znasz WORLD EDIT i World QUARDA: wiem do czego służą ale nie potrawie ich używać

5.Od ilu już grasz na serwerze od około 2 edycji

6.Skype/ts: mój skype to Hanyu89 nie posiadam ts ponieważ słyszałam o jego działaniu wiele złych opinii

7.W jakich terminach będziesz mógł wchodzić na serwer: wchodzę codziennie rano i wieczorem potrawie tam siedzieć cały dzień wszystko przez te miłą atmosferę

8.Dlaczego to właśnie ty masz zostać Moderatorem/Budowniczym]:nikt nie lubi kiedy serwer jest pozbawiony administracji więc ki do stanę się jej członkinią będę mogła panować nad nieporządkiem i uspokajać graczy. Ponadto wiele osób zauważyło  ,że próbuję powstrzymywać graczy od złego zachowania(przeklinania,wyzywania.) pozaty uważam że z moim kreatywnym myśleniem i ciekawą osobowością mogłabym jeszcze bardziej uleprzyć serwer. Potrawie także tworzyć ciekawe budowle i nie tylko.

9.Jaką rangę chcesz mieć na serwerze [Moderator,Budowniczy]:proszę o sumienne ocenienie i danie mi takiej rangi na jaką zasługuję

przepraszam ,że tak się rozpisałam i dziękuje za czas poświęcony na sprawdzenie mojego podania ;D.

Stopka forum

RSS